Redall

Està integrat per Ricard Espelt, Gemma Urgell, i Jordi Mas, tots tres amb una llarga trajectòria en el món del disseny web, la comunicació estratègica i les xarxes socials. A més, es compta amb un equip de col·laboradors multidisciplinar.

Gemma Urgell
Periodista. Llicenciada en Ciències de la Comunicació i màster en Direcció de Comunicació.
Especialista en comunicació empresarial i institucional i consultora en projectes destinats a la integració i l’aplicació de la web social o web 2.0 a la gestió i la comunicació de les organitzacions. Community Manager i creadora de continguts per webs, blocs i xarxes socials.


Jordi Mas
Informàtic. Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i Sistemes.
Implantació i reprogramació de portals web 2.0, especialista en la gestió i assessorament de sistemes informàtics per administracions i empreses.


Ricard Espelt
Creatiu. Llicenciat en Belles Arts, especialitat de Disseny i Imatge.
Especialista en estratègia web i software. Impulsor de projectes innovadors en el camp de la relació administració i ciutadania: Copons 2.0. Actualment centrat en el desenvolupament del projecte La Teva Alta Anoia, construint un projecte digital entorn a la construcció física de l’edifici del Consorci de l’Alta Anoia.
Centrat en projectes d’estratègia comunicativa a través de les eines de la web 2.0, articulant noves possibilitats de comunicació en la Societat de la Informació.